Sales tijdelijk uitbesteden

Leadgeneratie met blijvend resultaat

Sales Leaders helpt om meer, sneller en beter te verkopen bij nieuwe klanten met behulp van leadgeneratie (lead generation). Wij nemen delen van het verkoopproces tijdelijk over en geven het verbeterd terug, met blijvend resultaat. Sales Leaders levert concrete nieuwe klanten of leads die volledig voldoen aan het gewenste klantprofiel. Wij selecteren uitsluitend leads op basis van gerichte interesse in de dienst of het product. Kwaliteit is hierbij ons belangrijkste criterium. De leads die wij aanleveren dragen bij aan een hogere conversieratio en daarmee meer sales. Leadgeneratie zoals het in onze ogen hoort te zijn.

Klantervaring en loyaliteit vergroten

Wij helpen graag de loyaliteit van de klant te vergroten en de klant op een bijzondere manier te binden. Het uitgangspunt: verkoop geen product, maar een klantervaring. Onze klanten zijn bedrijven met een hoge klantwaarde binnen onder andere accountancy, keukenbranche en de zakelijke markt.

Duurzaam resultaat met training en coaching

Voor een blijvende verbetering van uw commerciële resultaten is het soms nodig de houding, kennis en vaardigheden van salesmedewerkers naar een hoger plan te tillen. Sales Leaders traint, coacht en helpt professionals in sales ontwikkelen. Dit doen we in kleine groepen of individueel en altijd toegespitst op de klantwens.

Neem contact op

phone 06 – 30 14 19 37

email info@salesleaders.nl

location_on Dr. Willem Dreessingel 112
6836 CW Arnhem

Referenties

Meer, sneller en beter verkopen?