Leaders in sales

Sales Leaders, specialist in sales

Sales Leaders is specialist in (direct) sales en gebruikt deze kennis en ervaring om professionals en organisaties hogerop te helpen. Ons uitgangspunt: Verkoop is topsport en alleen door te trainen en te dóen bereik je resultaat! Sales Leaders is specialist in onder andere telefonische verkoop, door to door sales en accountmanagement op hoog niveau. Ons trackrecord hebben wij opgebouwd in verschillende branches zoals de zakelijke en financiële dienstverlening, verzekeringen, overheid en MKB. Het uitgangspunt in onze trainingen en diensten: geen overdreven theorieën over verkoop, maar terug naar de basis, ‘gewoon’ logisch nadenken en vooral dóen.

Unieke en praktische werkwijze

Sales Leaders hanteert een persoonlijke, directe en resultaatgericht werkwijze, afgestemd op jouw leerdoel of adviesvraag. Onze aanpak is uniek door onze eigen ontwikkelde trainingsmethode, Circle of Commerce. In vier stappen (bege)leiden we je richting einddoel. Je gaat naar huis met een succesvolle aanpak en tips, toegesneden op jouw doelen. Meer over onze werkwijze en de Circle of Commerce.

Even voorstellen

Jan Rutgers en Romy van der Velden zijn de grondleggers van Sales Leaders. Salesmensen pur sang en een sterk duo. Hun passie voor sales en drive om anderen hierin te versterken vormen de basis van Sales Leaders. Beiden kenmerken zich door hun directe no-nonsense mentaliteit en commerciële gedrevenheid, met oog voor de klant. Samen hebben zij een schat aan ervaring binnen alle facetten van de sales. Dit zowel in uitvoerende als in leidinggevende rollen. ABN AMRO Bank, Flynth, Tulp Keukens en Vodafone, enkele organisaties die zij succesvol vooruit hebben geholpen. Ze horen graag wat ze voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd naar wat Sales Leaders voor jou kan betekenen?

Jan Rutgers

Ondernemer / trainer-coach

Romy van der Velden

Commercieel manager / trainer-coach

Neem contact op

phone 06-30 14 19 37

email info@salesleaders.nl

location_on Dr. Willem Dreessingel 112
6836 CW Arnhem

Referenties