Commercieel succes vraagt verandering

Salesadvies voor meer resultaat

Sales Leaders is expert in het verbeteren van de commerciële slagkracht van bedrijven en salesprofessionals. Wij hebben door de jaren heen brede expertise opgebouwd, met een focus op sales, advies en het trainen en ontwikkelen van commerciële teams en werknemers. Dit binnen onder andere de zakelijke en financiële dienstverlening, verzekeringsbranche, overheid en MKB.

Wij helpen bedrijven succesvol op weg met advies over:

  1. vergroten van commercieel succes
  2. ontplooien van nieuwe salesactiviteiten
  3. doorvoeren van veranderingen

Sales Leaders hanteert een persoonlijke, directe en resultaatgericht werkwijze, afgestemd op de specifieke adviesvraag. Net als bij onze trainingen geldt ook hier dat we vooral praktisch werken. Samen gaan we voor concrete, meetbare en blijvende resultaten die passen bij de verkoop- en organisatiedoelstellingen.

Inzicht, overzicht en resultaat met brainstorm

Zijn uw medewerkers, (verkoop)strategieën, bedrijfscultuur en processen in balans? Wilt u een voorsprong nemen op de concurrentie of deze vergroten? Sales Leaders helpt u graag op weg naar meer resultaat en overzicht. Samen met een van onze specialisten stellen we voorafgaand aan de sessie vast hoe uw organisatie ervoor staat. Met behulp van een brainstormsessie bekijken vervolgens waar u naartoe wilt en hoe we dat doel gaan bereiken. We werken toe naar een plan en strategie aansluitend op uw salesdoelen. Elementen die we hierin meenemen: organisatiedoelen, belangrijkste omgevingsvariabelen, richting, inrichting en organisatiecultuur en de benodigde en aanwezige competenties. We denken graag mee!

Neem contact op

phone 06 – 30 14 19 37

email info@salesleaders.nl

location_on Dr. Willem Dreessingel 112
6836 CW Arnhem

Referenties

Advies nodig?