Training: Effectief coachen en begeleiden

Resultaat training

Met deze training haal je als manager of directie het maximale uit je medewerkers. Als we goed luisteren naar medewerkers en ze op de juiste manier weten te enthousiasmeren, waarderen en respecteren, zit er vaak veel meer in dan er nu uitkomt. In de training ervaar je de kracht van écht luisteren en train je met vraagtechnieken zodat je medewerkers effectief kunt coachen en begeleiden.

Inhoud training

Een van onze coaches neemt je mee in onze visie op effectief coachen en begeleiden en we gaan (vooral) praktisch aan de slag. Dit doen we aan de hand van de Circle of Commerce, onze unieke werkwijze waarmee het geleerde direct in de praktijk wordt gebracht. Je werkt op een persoonlijke en directe manier snel toe naar resultaat. We zoomen in op alle onderdelen die horen bij jouw functie en rol en laten je met een andere blik kijken naar medewerkers. Je leert hoe je het maximale uit je medewerkers haalt.

Doelgroep training:

Deze training is erg geschikt voor:

  • Managers
  • Leidinggevenden
  • Directie
  • Branche-overstijgend

Praktische informatie:

Deze training bieden we een-op-een aan, of voor groepen van maximaal zes personen. We verzorgen de sessie op een locatie naar wens, bij de klant, in onze eigen trainingslocatie of op een andere gewenste locatie.

De duur van de trainingssessie(s) wordt in overleg vastgesteld. Na afloop volgt een evaluatie en kijken we naar mogelijke vervolgstappen. Onze tarieven zijn maatwerk. Wij denken graag mee over de meest passende oplossing voor training & coaching.

Aanpak:

Voordat we met de training starten, brengen we de businesscase in beeld. We geven samen antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Om welke diensten/producten gaat het en wie zijn de (potentiële) klanten?
  • Hoe ziet het huidige verkoopproces eruit en waar liggen kansen voor verbetering?
  • Wat is de verkoopdoelstelling en aan welk type training/coaching is er behoefte?

Aan de hand van de businesscase bepalen we samen het doel van de training. Vervolgens zoomen we in op de huidige situatie en werkwijze en gaan we aan de slag! We meten een nieuwe of verbeterde werkwijze aan die zorgt voor betere coaching en begeleiding, met uiteindelijk meer resultaat voor de korte én lange termijn.

Trainer(s):

Onze trainers zijn bewezen specialisten binnen het vak. Hun ervaring, waaronder acquisitie en telefonische acquisitie, accountmanagement en door-to-toor, hebben ze opgebouwd bij gerenommeerde bedrijven en opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Flynth en Vodafone. Zie ook Over ons.

Contactgegevens

phone 06 – 30 14 19 37

email info@salesleaders.nl

location_on Dr. Willem Dreessingel 112
6836 CW Arnhem

Neem contact op