Training: Persoonlijke drijfveren

Resultaat training

Na deze trainingssessie ben je bewust van wie je bent en wat je drijfveren zijn binnen je werk. Past je huidige rol bij deze drijfveren en haal je er het maximale uit? Het geeft je antwoorden op vragen waar je mogelijk al langer tegenaan loopt en het biedt je de mogelijkheid om meer zelfkennis op te doen. Na afloop van de training weet je precies wat jou drijft en hoe jij je voelt in je huidige rol. Ook weet je wat je kunt veranderen of versterken zodat je persoonlijke drijfveren leidend worden in je werk. Durf jij de confrontatie aan, op weg naar meer voldoening of succes?

Inhoud training

Tijdens deze pittige sessie kijken we met een kritische blik naar je huidige rol binnen je werk. We zoomen we in op de onderdelen binnen je huidige werk en kijken of jouw drijfveren hierbij aansluiten. Dit doen we aan de hand van de Circle of Commerce, onze unieke werkwijze waarmee je op een persoonlijke en directe manier jouw drijfveren boven water krijgt. We maken gebruik van vraagtechnieken en de kracht van écht luisteren.

Doelgroep training:

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die kritisch naar zichzelf wil kijken, om van daaruit stappen te zetten in de huidige rol of wellicht een stap te zetten naar een andere rol.

Praktische informatie:

Deze sessie bieden we individueel aan, een-op-een met onze coach. We verzorgen de sessie op een locatie naar wens, bij de klant, in onze eigen trainingslocatie of op een andere gewenste locatie.

De duur van de sessie (of sessies) wordt in overleg vastgesteld. Na afloop volgt een evaluatie en kijken we naar mogelijke vervolgstappen. Onze tarieven zijn maatwerk. Wij denken graag mee over de meest passende oplossing voor training & coaching.

Aanpak:

Tijdens de sessie brengen we jouw drijfveren in kaart. We geven samen antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Waarom doe ik wat ik doe?
  • Past wat ik doe bij mij?
  • Kan het anders?
  • Kan het beter?

Na afloop van de sessie(s) weet je precies wat jou drijft en hoe jij je voelt in je huidige rol. We kijken samen of er dingen zijn die je kunt veranderen of versterken zodat je je laat leiden door je persoonlijke drijfveren.

Trainer(s):

Onze trainers weten als geen ander jouw echte drijfveren boven tafel te krijgen. Met een schat aan ervaring binnen het bedrijfsleven en veel mensenkennis, zorgt jouw trainer/coach ook hier voor het juiste resultaat. Vanuit een duidelijke vraagstelling werken we met behulp van de vraagtechnieken uit de Circle of Commerce toe naar antwoorden en inzichten die je verder helpen.

Contactgegevens

phone 06 – 30 14 19 37

email info@salesleaders.nl

location_on Dr. Willem Dreessingel 112
6836 CW Arnhem

Neem contact op